ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Şehit Seyyit Kadir Denel İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda öğrencilerin sosyal mesafe kuralları çerçevesinde öğrenimlerine devam etmeleri için Görsel sanatlar öğretmenimiz Figen Bahar' ın çalışmaları ile COVID -19 uyarı işaretleri hazırlanarak müdürümüz Serhat KAYDI ile birlikte okulumuzun çeşitli yerlerine işaretlemeler yapıldı.

Ock

Kaygı ile başa çıkma yöntemi ile ilgili sunum hazırlayan okul rehber öğretmeni 8. sınıflara sundu.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından halil ibrahim sofrası düzenlenerek diğer öğrenci ve öğretmenlerin katılımı sağlandı.

Ock

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Emin Assaf isimli öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi , danışman hocamız Seda SARI'yı ve bu konuda gayretle çalışan Müdür Yardımcımız Müslüm KILIÇ'ı tebrik ediyoruz.Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Nur Fahreddin isimli öğrencimiz de ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve danışman hocamız Fatma Büşra AKÇIL'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Hentbol Küçük Erkekler kategorisinde ilçe 3.sü olan öğrencilerimizi ve antrenörümüz Sezer UÇAR'ı tebrik ediyoruz.

Ara

Küçük kızlar hentbol müsabakalarında ilçe 2.si olan okul takımımızı ve antrenörümüz Sezer Uçar'ı tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Koşusu'nda Yıldız Erkekler ilçe ikincisi Ahmed ALHALAF, Yıldız Kızlar ilçe üçüncüsü Ayşe ÇINAR olmuştur.Öğrencilerimize sınıf öğretmenleri Gamze YAĞAN ERSOY ,Berivan ALIŞ eşliğinde  müdürümüz Serhat KAYDI hediyelerini takdim etti.